Avio karte

Varna

Varna je najveći bugarski grad na Crnom moru, a treći grad po veličini u zemlji. Zbog državnih institucija, arhitekture i kulturnog sadržaja, mnogi Varnu nazivaju "morskim glavnim gradom Bugarske". Pored plaže i mora, posetioci grada uživaće u brojnim sadržajima. U ovom gradu nalaze se: planetarijum, delfinarijum i akvarijum koji su najposećeniji u ovom delu Evrope. Takođe, turisti mogu uživati u obilasku Pomorskog i Arheološkog muzeja. Svakako, jedan od simbola grada je i arhiktetura. Za mnoge, najlepše građevine Varne su: pozorište Stojan Bačvarov, zgrada bugarskog teatra, kao i katedrala Uspenje Presvete Bogorodice.

Nedaleko od grada nalazi se prirodni fenomen kamena pustinja. Lokalitet se sastoji od peščanih dina iz kojih se izdižu kamene formacije grupisane u nekoliko skupina, čija se visina kreće u rasponu između 5 i 7 metara. Ukoliko ste ljubitelj avantura i uživate u izletima, Varna je odlična destinacija za vaš odmor.

VARNA iz Beograda! 

 - period prodaje: do 16.12.2022 godine.
 - period putovanja: do 05.06.2023 godine.


  sa ručnim prtljgaom 
(8 kg 55x40x20)
sa čekiranim prtljagom do 23kg
Putovanje u jednom pravcu 8200 din 10700 din
Povratno putovanje 15300 din 19900 din*Molimo putnike da se kod nadležnih organa zemlje u koju putuju informišu o opštim ograničenjima putovanja, kao i o uslovima putovanja koji se odnose na njih lično.

Pratite naše društvene mreže i budite u toku sa aktuelnim promocijama. 
Pogledajte i naše ponude 

__ __ __


Pozovite nas ili pošaljite upit u koliko imate pitanja. Biće nam zadovoljstvo da vas uslužimo.
Tag.Jeftine avio karte za Varnu. Jeftine_avio_karte_za_Varnu. Avio_karte_Varna. Avio karte za Bugarsku. Avio_karte_Bugarska

od 70 eur