Avio karte

Krf

Šik i delikatan po prirodi, Krf ima neprevaziđenu prirodnu lepotu zbog koje je oduvek bio jedno od najšarmantnijih ostrva na Mediteranu. Priroda i ljudi zajednički su "gradili" Krf. More, sunce i vetar isklesali su impresivnu obalu sa zlatnim peščanim i snežnobelim šljunkovitim plažama, kao i stenama koje podsećaju na skulpture iz moderne galerije. Kroz bogatu istoriju nastajale su brojne palate, tvrđave, crkve, muzeji, biblioteke, galerije, tradicionalne kuće, zeleni maslinjaci i živopisne luke. Stari grad i danas podseća na prošla vremena, a snažni evropski uticaji svuda su vidljivi i skladno koegzistiraju, dajući gradu posebnu boju. Za posetioce Krfa uvek postoji mirno mesto u uskim uličicama ili na senovitim trgovima gde mogu uživati u hladnom pivu od đumbira. Krfske domaćice još uvek šire veš duž uskih ulica, dok ispod njega turisti istražuju brojne radionice neobičnih zanata, poput srebrorezača i drvorezbara. Sam centar grada krasi Spianada, najveći trg na Balkanu, ukrašen izuzetnim delima francuske arhitekture iz 19. veka. Ovde, tokom cele godine, možete gledati utakmice kriketa ili prisustvovati muzičkim koncertima. Obavezno posetite Liston, zaštitni znak grada, gde su aristokrate uživale u večernjim šetnjama.

Ni jedan opis Krfa ne bi bio potpun bez pomena svežih mlečnih proizvoda po kojima je ostrvo poznato. Visokokvalitetni kravlji puter i ukusni zlatni sir gravijera, odlično se slažu sa salado šunkom ili nubulo fumicado i nombolo dimljenim svinjskim fileom koji se priprema na tradicionalan način u oblasti Orosa.

KRF iz Beograda! 

 - period prodaje: do 13.12.2022 godine.
 - period putovanja: do 09.06.2023 godine.


  sa ručnim prtljgaom 
(8 kg 55x40x20)
sa čekiranim prtljagom do 23kg
Putovanje u jednom pravcu 13400 din 15000 din
Povratno putovanje 24600 din 29300 din*Molimo putnike da se kod nadležnih organa zemlje u koju putuju informišu o opštim ograničenjima putovanja, kao i o uslovima putovanja koji se odnose na njih lično.

Pratite naše društvene mreže i budite u toku sa aktuelnim promocijama. 
Pogledajte i naše ponude 

__ __ __


Pozovite nas ili pošaljite upit u koliko imate pitanja. Biće nam zadovoljstvo da vas uslužimo.
Tag.Jeftine avio karte za Krf. Jeftine_avio_karte_za_Krf. Avio_karte_Krf. Avio karte za Grčku. Avio_karte_Grcka

od 114 eur