Avio karte

Ohrid

Biser Makedonije i Jerusalim Balkana. Jedan od najstarijih gradova Evrope, Ohrid je centar religije, istorije i kulture.

Rezervišite avio karte za Ohrid, posetite grad srednjovekovne arhitekture i prošetajte kaldrmama koje svedoče o njegovoj dugoj istoriji. Glavne atrakcije Ohrida smeštene su u centralnim delovima njegove pešačke zone, između uskih ulica Starog grada. Od antičkih ruina koje svedoče o istoriji velikih makedonskih imperija, preko modernih kafića i restorana, Ohrid živi u savršenom skladu prošlosti i sadašnjosti. Dragulj ovog grada, Ohridsko jezero, čuva istoriju dugu preko 3 miliona godina, zbog čega se i sam grad ubraja u svetsku kulturnu i prirodnu baštinu.

Svojim savršenim plažama, planinama koje ga čuvaju i autentičnom gastronomskom kulturom, Ohrid predstavlja raj za turiste. Grad čiju sliku krase brojni manastiri, zamkovi, antička pozorišta, preko 360 crkvi, predstavlja epicentar za istraživanje religije, istorije i kulture Balkana.

OHRID iz Beograda! 

 - period prodaje: do 16.12.2022 godine.
 - period putovanja: do 05.06.2023 godine.


  sa ručnim prtljgaom 
(8 kg 55x40x20)
sa čekiranim prtljagom do 23kg
Putovanje u jednom pravcu 7300 din 9700 din
Povratno putovanje 12800 din 17600 din*Molimo putnike da se kod nadležnih organa zemlje u koju putuju informišu o opštim ograničenjima putovanja, kao i o uslovima putovanja koji se odnose na njih lično.

Pratite naše društvene mreže i budite u toku sa aktuelnim promocijama. 
Pogledajte i naše ponude 

__ __ __


Pozovite nas ili pošaljite upit u koliko imate pitanja. Biće nam zadovoljstvo da vas uslužimo.
Tag.Jeftine avio karte za Ohrid. Jeftine_avio_karte_za_Ohrid. Avio_karte_Ohrid. Avio karte za Makedoniju. Avio_karte_Makedonija

od 62 eur