Avio karte

Krakov

Krakov je jedan od najstarijih gradova u Poljskoj. Nastao u 7. veku kao zaseok na brdu Vavel, već 965. godine bio je užurbani trgovački centar tog dela Evrope. Danas ima oko 760.000 stanovnika.

UNESCO je stari grad Krakova, jednu od najupečatljivijih srednjovekovnih lokacija u Evropi, svrstao na listu Svetske baštine. Impozantne, gotičke kupole bazilike Svete Marije postale su simbol grada, zajedno sa Rinek Głovni, najvećim srednjovekovnim trgom u Evropi. Ispod samog trga nalazi se muzej Rinek Underground, izgrađen oko nedavno otkrivenih temelja. Iznad starog dela grada nalazi se Toranj gradske kuće, koji datira iz 15. veka i sa koga se pruža neverovatan panoramski pogled.

Za obilazak Krakova biće vam potrebno vreme i dobar apetit. Isprobajte tradicionalne poljske kobasice i domaća pića u nekom od barova ili restorana. Idealno mesto za kupovinu suvenira je tržni centar Cloth Hall, za koji se često tvrdi da je najstariji na svetu.

KRAKOV iz Beograda! 

 - period prodaje: do 16.12.2022 godine.
 - period putovanja: do 04.06.2023 godine.


  sa ručnim prtljgaom 
(8 kg 55x40x20)
sa čekiranim prtljagom do 23kg
Putovanje u jednom pravcu 10400 din 12500 din
Povratno putovanje 17700 din 22400 din*Molimo putnike da se kod nadležnih organa zemlje u koju putuju informišu o opštim ograničenjima putovanja, kao i o uslovima putovanja koji se odnose na njih lično.

Pratite naše društvene mreže i budite u toku sa aktuelnim promocijama. 
Pogledajte i naše ponude 

__ __ __


Pozovite nas ili pošaljite upit u koliko imate pitanja. Biće nam zadovoljstvo da vas uslužimo.
Tag.Jeftine avio karte za Krakov. Jeftine_avio_karte_za_Krakov. Avio_karte_Krakov. Avio karte za Poljsku. Avio_karte_Poljska

od 88 eur