Avio karte

Iraklion

Iraklion je svojevrsna raskrsnica tri kontinenta i jedno je od najživljih mesta na Mediteranu. Glavni grad Krita karakteriše veliki broj istorijskih znamenitosti, muzeja i umetničkih festivala, ali i neverovatan noćni život koji ne prestaje tokom čitave godine. Da biste upoznali Iraklion, krenite od stare luke u kojoj se i danas nalazi brodogradilište iz srednjeg veka. Odatle, ulicom Avgustu, stižete do crkve Svetog Tita, sagrađene još 1872. godine. Obiđite i Arheološki muzej, jedan od najznačajnijih u Grčkoj, u kome su svoj dom našla jedinstvena blaga Minojske civilizacije. Na samo pet kilometara od Irakliona nalazi se drevni grad Knosos u kojem je, prema legendi, živeo Minotaur. Pre nego što krenete kući, na pijaci hrane obavezno kupite čuveno kritsko maslinovo ulje, lokalno vino, med ili začinsko bilje. To će vam biti divan podsetnik na dane provedene na Kritu.

IRAKLION iz Beograda! 

 - period prodaje: do 13.12.2022 godine.
 - period putovanja: do 28.04.2023 godine.


  sa ručnim prtljgaom 
(8 kg 55x40x20)
sa čekiranim prtljagom do 23kg
Putovanje u jednom pravcu 13400 din 15000 din
Povratno putovanje 24600 din 29300 din*Molimo putnike da se kod nadležnih organa zemlje u koju putuju informišu o opštim ograničenjima putovanja, kao i o uslovima putovanja koji se odnose na njih lično.

Pratite naše društvene mreže i budite u toku sa aktuelnim promocijama. 
Pogledajte i naše ponude 

__ __ __

Pozovite nas ili pošaljite upit u koliko imate pitanja. Biće nam zadovoljstvo da vas uslužimo.
Tag.Jeftine avio karte za Iraklion. Jeftine_avio_karte_za_Heraklion. Avio_karte_Iraklion. Avio karte za Grčku. Avio_karte_Grcka
od 114 eur