Avio karte

Firenca

FIRENCA - Čuvena Florentia (cvetna) negde i Florenca svoje ime je dobila po osnivanju od kolonije rimskih veterana pod vođstvom Gaj Julije Cezara. Bila je jedno vreme glavni grad Kraljevine Italije, dok je danas glavni grad pokrajine Toskana. Firenca je važno ekonomsko, finansijsko ali i ogromno istorijsko, kulturno i umetničko središte. Poznata je po mnogobrojnim umetnicima, piscima, vajarima, graditeljima, naučnicima i filozofima koji su živeli i stvarali u njoj; Dante Aligijeri, Botičeli, Mikelanđelo, Leonardo da Vinči, Makijaveli, Galileo Galilej kojima su bili mecene članovi najbogatije porodice Mediči. I danas je Firenca poznata po svojoj renesansnoj arhitekturi, muzejima Pitti i Uffizi, umetnosti i kao predstolnica kulture. Mikelanđelov David, Firentinska katedrala kao i palata porodice Mediči-Rikardi, čuveni most sa segmentnim lukovima Ponte Vecchio omiljena su mesta turista iz celog sveta koji žele da vide očuvana dela velikih majstora.


FIRENCA iz Beograda! 

 - period prodaje: do 02.12.2022 godine.
 - period putovanja: do 20.05.2023 godine.


  sa ručnim prtljgaom 
(8 kg 55x40x20)
sa čekiranim prtljagom do 23kg
Putovanje u jednom pravcu 9400 din 11800 din
Povratno putovanje 17700 din 22300 din*Molimo putnike da se kod nadležnih organa zemlje u koju putuju informišu o opštim ograničenjima putovanja, kao i o uslovima putovanja koji se odnose na njih lično.

Pratite naše društvene mreže i budite u toku sa aktuelnim promocijama. 
Pogledajte i naše ponude 

__ __ __

 Pozovite nas ili pošaljite upit u koliko imate pitanja. Biće nam zadovoljstvo da vas uslužimo.
Tag.Jeftine avio karte za Firencu. Jeftine_avio_karte_za_Firencu. Avio_karte_Firenca. Avio karte za Italiju. Avio_karte_Italia. 

od 80 eur